המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ניתן להכין את הפרגיות כקוביות על שיפוד, שלמות או לחלק כל פרגית ל-3-4 חלקים.
לאחר שחותכים את הפרגיות, לפי רצונכם, יש להכניס לתוך קערה את כל מרכיבי הרוטב, לערבב את הפרגיות שיספגו את הטעם ולהניח במקרר לכמה שעות שהטעמים יספגו.
בתנור- בתוך תבנית מניחים את הפרגיות ב-200 מעלות למשך כ-20 דקות עד שהפרגיות משחימות קלות.
על האש- (מומלץ) - פרגיות שלמות או על שיפוד. טיפ - להשרות את השיפודים במים יום קודם ואז לא יישרפו על האש. בתיאבון !
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0