המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית במחבת גדולה ומוסיפים את רוטב הפסטו הקפוא. מבשלים כדקה תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב הופך לאחיד. מורידים מהאש.
מחממים תנור ל-150 מעלות.
מערבבים בתבנית בינונית עגבניות שרי ורוטב פסטו. אופים יחד כ-20 דקות, או עד שהעגבניות מתכווצות מעט.
מוציאים מהתנור, ממליחים, מעבירים לכלי אחסון, ומצננים במקרר לפחות 20 דקות.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
קולים את הצנוברים במחבת חמה, עד שהם מזהיבים.
מערבבים בקערה גדולה את הפסטה, העגבניות האפויות בפסטו, הצנוברים הקלויים, חומץ הבלסמי ועלי הרוקט (ניתן להמיר את עלי הרוקט בחצי חבילה נבטי החמנייה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0