מערבבים את הבשר הטחון עם השמן, הבצל, השום והג'ינג'ר.
שלב 2
30 דקות
בקערה נפרדת טורפים את הסויה עם הסוכר, הביצה והקורנפלור. יוצקים על תערובת הבשר, מערבבים ומשהים כ-30 דקות.
שלב 3
5 דקות
יוצרים מהתערובת קציצות קטנות מוארכות, ומצפים אותן בפירורית זהב (ניתן להמיר בפירורית פנקו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 4
0 דקות
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הקציצות במהירות משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומניחים להן להתקרר.
שלב 5
0 דקות
משפדים את הקציצות על שפודי עץ. מחממים בתנור, קולים על גריל או מחממים שוב על מחבת לפני ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מערבבים את הבשר הטחון עם השמן, הבצל, השום והג'ינג'ר.
שלב 2
מתוך
5
בקערה נפרדת טורפים את הסויה עם הסוכר, הביצה והקורנפלור. יוצקים על תערובת הבשר, מערבבים ומשהים כ-30 דקות.
שלב 3
מתוך
5
יוצרים מהתערובת קציצות קטנות מוארכות, ומצפים אותן בפירורית זהב (ניתן להמיר בפירורית פנקו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 4
מתוך
5
מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים את הקציצות במהירות משני הצדדים עד שהן מזהיבות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומניחים להן להתקרר.
שלב 5
מתוך
5
משפדים את הקציצות על שפודי עץ. מחממים בתנור, קולים על גריל או מחממים שוב על מחבת לפני ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0