המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים גס את השזיפים ומניחים בתבנית גדולה (עדיף פיירקס).
מפזרים מעל קינמון, ציפורן וקליפת לימון ומכסים בסוכר.
מטפטפים מעל את החומץ ואופים בחום בינוני 90 דקות.
מוציאים מהתנור, מערבבים, מצננים לטמפרטורת החדר, מעבירים לצנצנות ושומרים בקירור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0