המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד. מוסיפים את קוביות הבשר (ניתן להמיר את הבשר כתף בבשר בקר צוואר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים היטב מכל הצדדים רק עד שהבשר מאבד את צבעו האדום והופך לאפור. מוציאים ומניחים בצלחת בצד.
מוסיפים לסיר את הבצל והסלרי ומטגנים עד לשקיפות.
בערבבים בקערה את המים הרותחים, משחת ציר הבקר, היין, הסילאן והתבלינים.
מניחים את תפוחי האדמה, ראשי הסלרי ושורשי הפטרוזיליה בתחתית הסיר, מעליהם מניחים את קוביות הבשר, הגזרים והערמונים.
מוסיפים את תערובת התבלינים והיין לסיר, אם יש צורך מוסיפים מים עד לכיסוי. מניחים מעל את צרור עלי הפטרוזיליה. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את עוצמת הלהבה וממשיכים לבשל תוך רתיחה עדינה כשעתיים וחצי. בסיר לא מכוסה.
מגישים לצד אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0