המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
חותכים את הבצל לקוביות ומעבירים לקערית. חותכים את הנקניקיות לקוביות.
שופכים 3 כפות שמן למחבת. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור דקה מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים בכף עץ. מטגנים עד להזהבה - בערך דקה. מוציאים לקערית נוספת.
שופכים למחבת את שאר השמן. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור שתי דקות מוסיפים את הבצל והנקניקיות, מערבבים ומכסים את המחבת.
כעבור חמש דקות, פותחים את המחבת ומוסיפים את גרגרי התירס, המלח והפלפל. מטגנים תוך ערבוב עוד שתי דקות ומכבים את האש.
מוסיפים למחבת את הפסטה ופירורי הלחם ומערבבים בתנועות קיפול עד אשר הפסטה כולה עטופה ברוטב. מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0