בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד את הביצים, המלח והמים, עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
שלב 2
0 דקות
מחממים בסיר גדול לפחות 3 ליטר מים. ממליחים את המים בשתי כפיות מלח נוספות. מניחים פומפייה מחוררת בחורים גדולים מעל הסיר. מניחים עליה מצקת מהבלילה ובעזרת לקקן "דוחפים" את הבצק אל החורים ולתוך המים.
שלב 3
0 דקות
מניחים לבצקיות להתבשל כדקה.
שלב 4
0 דקות
מוציאים מהמים למסננת ושוטפים מעט במים קרים.
שלב 5
0 דקות
ההגשה: מחממים מחבת טפלון וממיסים כף חמאה. צורבים את השפצל עד השחמה קלה, אפשר עם רוטב. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים גבינת פרמזן.
שלב 1
מתוך
5
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד את הביצים, המלח והמים, עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
שלב 2
מתוך
5
מחממים בסיר גדול לפחות 3 ליטר מים. ממליחים את המים בשתי כפיות מלח נוספות. מניחים פומפייה מחוררת בחורים גדולים מעל הסיר. מניחים עליה מצקת מהבלילה ובעזרת לקקן "דוחפים" את הבצק אל החורים ולתוך המים.
שלב 3
מתוך
5
מניחים לבצקיות להתבשל כדקה.
שלב 4
מתוך
5
מוציאים מהמים למסננת ושוטפים מעט במים קרים.
שלב 5
מתוך
5
ההגשה: מחממים מחבת טפלון וממיסים כף חמאה. צורבים את השפצל עד השחמה קלה, אפשר עם רוטב. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים גבינת פרמזן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0