המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את העוף בסיר רחב אין צורך בשמן. העוף יפריש שומן בעצמו. כשחלקי העוף זהובים משני הצדיים, מוציאים לקערה.
בשומן שנשאר בסיר מזהיבים את הבצל.
מוסיפים את השום והשזיפים וממשיכים לטגן, אגב ערבוב, עוד שתי דקות.
ממליחים ומפלפלים. מחזירים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים את הבטטות ויוצקים מעל את הבירה וכוס המים + אבקת המרק. מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין 60 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0