המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
מסננים ומעבירים לקערה.
מכניסים את כל חומרי רוטב הפסטו למעבד מזון, ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק ובמרקם שאוהבים, כ-2 דקות.
מוסיפים זיתים שחורים, עגבניות וגבינה מגורדת.
מוסיפים מעל את רוטב הפסטו, ומערבבים היטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0