המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה מניחים יחד את כל המרכיבים ולשים בידיים לבצק אחיד ודביק. אם ממש דביק מוסיפים עוד קצת שמן או מים.
בעזרת ידיים מקומחות יוצרים 18-20 כדורים בגודל בינוני ומניחים בתבנית שקעים (עדיף מסיליקון).
מברישים כל כדור בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קצח.
אופים במשך כ-30 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות. חשוב לא להשחים אותן יותר מדי, על מנת שטעם הגבינה יורגש.
לגיוון אפשר להשתמש בגבינות בטעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0