המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל ומטגנים ב-2 כפות חמאה עד שקיפות, קוצצים את השום ומוסיפים לחמאה והבצל.
במקביל מכינים את רוטב הבשמל: ממיסים את יתר החמאה ובהדרגה מוסיפים את הקמח. מערבבים היטב עד איחוד מוחלט. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב, מתבלים. מוסיפים את רוטב הבשמל לבצל והשום שטוגנו בחמאה.
קוצצים את האספרגוס ומוסיפים לתערובת על האש.
מוסיפים מעט חלב, על מנת לדלל את הרוטב, וממתינים להסמכה שוב, יחד עם האספרגוס.
מניחים את עלה הלזנייה בתבנית כך שרובו מחוץ לתבנית אך עדיין מכסה את התחתית. שופכים שכבה מהתערובת, מפזרים מעל שכבה של מוצרלה מגורדת ושכבה של פרמזן מגורדת.
מקפלים את העלה שוב כך שהוא מכסה את המילוי ומוסיפים עוד שתי שכבות באותו האופן.
מכניסים לתנור לרבע שעה, אוכלים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0