המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות), ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
שמים את הפטריות במעבד מזון, וקוצצים לפיסות קטנטנות (או שקוצצים דק, ידנית).
מחממים את החמאה, ומטגנים את הפטריות עם מעט מלח ופלפל על להבה גבוהה כ-4 דקות, עד שכל הנוזלים מתאדים. מוסיפים את רוטב הסויה ומסירים מהכיריים.
מחלקים את פילה הסלמון ל-2 יחידות.
מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. מחלקים ל-4 מלבנים הגדולים מנתחי הדג בכ-4 ס"מ (לאורך ולרוחב).
מניחים 2 מלבני בצק בתבנית, משטחים כרבע מכמות הפטריות על כל מלבן, ומניחים עליהן את נתחי הדג.
מניחים את שארית הפטריות על הדגים, ומכסים במלבני הבצק הנותרים. מהדקים את שולי הבצק, מורחים בביצה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה. מגישים מיד ואם רוצים אפשר עם האפונה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0