המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
כשהשמן רותח מציפים את עלה הסיגר, ומשקיעים אותו ממרכז העלה בעזרת מצקת. יש להמתין חצי דקה בכדי שהצורה שלו תתקבל. אחרי חצי דקה יש להוציא את המצקת ולהמשיך בטיגון של עוד חצי דקה, עד קבלת צבע זהוב.
המילוי:
מנקים את הטחול היטב ומכשירים את הכבד.
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן, עד לשקיפות.
מוסיפים את הטחולים ומגביהים את האש גבוהה.
אחרי מספר דקות מוסיפים את הכבדים וממשיכים לערבב, עד לסגירה חלקית של הכבדים.
מוסיפים את התבלינים והכוסברה, חצי כוס מים ומבשלים עד לאידוי הנוזלים.
לוקחים את תחתית עלי הסיגר ומניחים במרכז הצלחת, וממלאים במילוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0