המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את השמנת והחלב בסיר. מוסיפים את השוקולד המריר עד להמסה ומסירים מהאש.
מניחים לסיר להתקרר בצד במשך כשתי דקות. מוסיפים את החמאה, ומערבבים בעדינות בעזרת לקקן, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. יש להקפיד על ערבוב עדין, על מנת למנוע כניסה מיותרת של בועות אוויר לתערובת.
מוסיפים לתערובת את הליקר ומערבבים היטב.
יוצקים את הגנאש על תחתית הדגנים, ומנערים מעט ובעדינות עד שתערובת הגנאש מכסה באופן אחיד וישר את תחתית הדגנים.
שמים לקירור למשך לילה.
לפני הגשה חותכים בעזרת סכין חמה לאצבעות בגודל של 7*2 ס"מ. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0