מרתיחים סיר עם 2 ליטר מים, כשהמים רותחים חולטים בזיליקום, כוסברה ונענע למשך חצי דקה ומעבירים למי קרח לצינון. מבשלים את הנודלס על פי ההוראות שעל האריזה.
שלב 2
0 דקות
מסננים את העלים החלוטים, מוסיפים את שאר המרכיבים, טוחנים דק בבלנדר ומכניסים לקירור. אפשר להוסיף או להוריד קארי לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
מניחים שמן בווק, מוסיפים ג'ינג'ר, שום, זוקיני, בצל ירוק וברוקולי, מטגנים עם 2.5 מצקות קטנות של הרוטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הנודלס לווק ומקפיצים עד שכל הרוטב נספג.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים עלי בייבי בוק צ'וי לקישוט ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מרתיחים סיר עם 2 ליטר מים, כשהמים רותחים חולטים בזיליקום, כוסברה ונענע למשך חצי דקה ומעבירים למי קרח לצינון. מבשלים את הנודלס על פי ההוראות שעל האריזה.
שלב 2
מתוך
5
מסננים את העלים החלוטים, מוסיפים את שאר המרכיבים, טוחנים דק בבלנדר ומכניסים לקירור. אפשר להוסיף או להוריד קארי לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
5
מניחים שמן בווק, מוסיפים ג'ינג'ר, שום, זוקיני, בצל ירוק וברוקולי, מטגנים עם 2.5 מצקות קטנות של הרוטב.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הנודלס לווק ומקפיצים עד שכל הרוטב נספג.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים עלי בייבי בוק צ'וי לקישוט ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0