מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים גבינה, שמנת מתוקה, חלב ופודינג במיקסר במהירות איטית כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית כ-¾ דקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.
שלב 3
5 דקות
מרכיבים את הקינוח: מזלפים לכל כוס שכבה דקה בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה ומפזרים מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת. מזלפים שכבה דקה נוספת בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה, מוסיפים כפית גדושה פתי בר מפוררים ומנערים קלות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים כף מסירופ הקפה. מזלפים עוד שכבה של קרם מסקרפונה ומעליה מעט אבקת קקאו. מוסיפים כפית גדושה פתי בר וכף מסירופ קפה.
שלב 5
0 דקות
משלימים עם שכבה דקה נוספת של קרם מסקרפונה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים גבינה, שמנת מתוקה, חלב ופודינג במיקסר במהירות איטית כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית כ-¾ דקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.
שלב 3
מתוך
6
מרכיבים את הקינוח: מזלפים לכל כוס שכבה דקה בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה ומפזרים מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת. מזלפים שכבה דקה נוספת בעובי כ-1 ס"מ מקרם המסקרפונה, מוסיפים כפית גדושה פתי בר מפוררים ומנערים קלות.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים כף מסירופ הקפה. מזלפים עוד שכבה של קרם מסקרפונה ומעליה מעט אבקת קקאו. מוסיפים כפית גדושה פתי בר וכף מסירופ קפה.
שלב 5
מתוך
6
משלימים עם שכבה דקה נוספת של קרם מסקרפונה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
שלב 6
מתוך
6
לפני ההגשה מפזרים מעט אבקת קקאו בעזרת מסננת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ג
ג׳ני בן עטיה
אופן ההכנה אינו ברור ! היכן כתוב שצריך לרסק את הפתיבר או לפורר
מערכת בישולים
היי, צריך לפורר את הפתיבר, נוסיף שיהיה ברור במתכון. יום מקסים
הערות 1