המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
מטגנים בסיר רחב את הבצל, עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים מעט.
מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות ותבלינים, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
מוסיפים פטריות, זיתים וטונה, ומבשלים עוד כ-15 דקות.
מערבבים את הרוטב עם הספגטי, מגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0