המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הקמח, השמרים (ניתן להמיר את השמרים הלחים ב-2 כפות שמרים יבשים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והמלח מוסיפים את החלב הפושר ומתחילים ללוש.
מוסיפים את המים וממשיכים ללוש. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים עד שהבצק לא יבש אבל עדיין לא דביק. אם יש מעבד מזון חזק מאוד, אפשר להשתמש בו, אבל היות שמדובר סך הכול ב-3 דקות לישה בערך, אפשר לעשות זאת גם ידנית.
מניחים מגבת מטבח נקיה על קערת הבצק ומתפיחים במשך שעה-שעתיים.
מחלקים את הבצק ל-4 רבעים, ומכינים מכל רבע מה שרוצים (פיצה, מאפה ממולא בכל מה שמתאים ויש במקרר).
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומשתמשים לפי הצורך. הרוטב הזה מתאים למריחה על פיצה או כתוספת למלית של קלצונה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0