חותכים את הכרוב לפלחים גדולים ומרסקים במעבד מזון עם להב פלדה לכמעט מחית (לפירורים ממש קטנטנים). יוצקים שמן בנדיבות למחבת רחבה (עד לגובה חצי ס"מ) ומטגנים את הכרוב כרבע שעה. בוחשים מדי פעם. מסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
מזהיבים את הבצלים הקצוצים בשמן. מוסיפים את הבשר הטחון ומועכים במזלג כדי שהבשר יתפורר לגמרי. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה מתוקה בשפע. מטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שפירורי הבשר משחימים (זה לוקח כעשר דקות). מניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפתיתים בישול רגיל (לפי ההוראות על האריזה) ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את הביצה לתוך הבשר שהצטנן.
שלב 5
0 דקות
עכשיו מרכיבים את הפשטידה: משמנים תבנית פיירקס מלבנית או מרובעת (תחתית ודפנות) ומפזרים על השמן שליש כוס פירורי לחם.
מפזרים מלמעלה עוד שלי כוס פירורי לחם ומטפטפים מעל שמן בנדיבות (אני לא צריך לספר לכם שההונגרים משתמשים בקוביות חמאה, נכון?).
שלב 8
0 דקות
אופים שעה בחום של 180 מעלות, עד שפירורי הלחם משחימים.
שלב 9
0 דקות
מוציאים מהתנור, מחכים חמש דקות ואז פורסים לריבועים גדולים ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
חותכים את הכרוב לפלחים גדולים ומרסקים במעבד מזון עם להב פלדה לכמעט מחית (לפירורים ממש קטנטנים). יוצקים שמן בנדיבות למחבת רחבה (עד לגובה חצי ס"מ) ומטגנים את הכרוב כרבע שעה. בוחשים מדי פעם. מסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
9
מזהיבים את הבצלים הקצוצים בשמן. מוסיפים את הבשר הטחון ומועכים במזלג כדי שהבשר יתפורר לגמרי. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה מתוקה בשפע. מטגנים אגב ערבוב מדי פעם עד שפירורי הבשר משחימים (זה לוקח כעשר דקות). מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
9
מבשלים את הפתיתים בישול רגיל (לפי ההוראות על האריזה) ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
9
מערבבים את הביצה לתוך הבשר שהצטנן.
שלב 5
מתוך
9
עכשיו מרכיבים את הפשטידה: משמנים תבנית פיירקס מלבנית או מרובעת (תחתית ודפנות) ומפזרים על השמן שליש כוס פירורי לחם.
הערות 0