רוחצים היטב את הדגים, מטפטפים מיץ לימון על הדג מבחוץ ומבפנים ומשהים 10 דקות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל. מקמחים את הדגים קלות ומטגנים משני הצדדים בשמן חם. מוציאים את הדגים ומסדרים על גבי מגבת נייר. באותו השמן מטגנים קלות את השקדים.
שלב 3
0 דקות
בסיר קטן ושטוח מערבבים מיץ אננס, ריבה, מיץ לימון, מלח ופלפל ומרתיחים. מבשלים במשך כ-3 דקות על להבה נמוכה. בינתיים מוהלים עמילן תירס במעט מים, מוסיפים לרוטב ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את הדגים לצלחת הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב, מקשטים בחצאי פלחי אננס ומפזרים את השקדים ועלי הפטרוזיליה.
שלב 1
מתוך
4
רוחצים היטב את הדגים, מטפטפים מיץ לימון על הדג מבחוץ ומבפנים ומשהים 10 דקות.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל. מקמחים את הדגים קלות ומטגנים משני הצדדים בשמן חם. מוציאים את הדגים ומסדרים על גבי מגבת נייר. באותו השמן מטגנים קלות את השקדים.
שלב 3
מתוך
4
בסיר קטן ושטוח מערבבים מיץ אננס, ריבה, מיץ לימון, מלח ופלפל ומרתיחים. מבשלים במשך כ-3 דקות על להבה נמוכה. בינתיים מוהלים עמילן תירס במעט מים, מוסיפים לרוטב ומערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים את הדגים לצלחת הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב, מקשטים בחצאי פלחי אננס ומפזרים את השקדים ועלי הפטרוזיליה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0