מטגנים קלות את הבשר עד לסגירתו, מוסיפים אליו את החומוס והמים. מרתיחים את המרק ומוציאים את הקצף שנוצר. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וכורכום (לא להיבהל הכורכום בתחילה נותן צבע חזק ואח"כ הוא דוהה). מבשלים ומכינים בינתיים את הכופתאות.
שלב 2
0 דקות
הכנת הכופתאות: מערבבים את הבשר טחון עם האורז והתבלינים ועושים כופתאות גדולות (בגודל אגרוף של היד). עושים חור באמצע הכופתה, מכניסים פנימה חתיכה קטנה של מרגרינה וסוגרים.
שלב 3
15 דקות
זורקים את הכופתאות למרק הרותח, ומבשלים בערך 15 דקות עד שהן צפות.
שלב 4
0 דקות
מניחים את הסיר על הפלטה לכל הלילה (בערך 10 שעות) ולמחרת טעם גן עדן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מטגנים קלות את הבשר עד לסגירתו, מוסיפים אליו את החומוס והמים. מרתיחים את המרק ומוציאים את הקצף שנוצר. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וכורכום (לא להיבהל הכורכום בתחילה נותן צבע חזק ואח"כ הוא דוהה). מבשלים ומכינים בינתיים את הכופתאות.
שלב 2
מתוך
4
הכנת הכופתאות: מערבבים את הבשר טחון עם האורז והתבלינים ועושים כופתאות גדולות (בגודל אגרוף של היד). עושים חור באמצע הכופתה, מכניסים פנימה חתיכה קטנה של מרגרינה וסוגרים.
שלב 3
מתוך
4
זורקים את הכופתאות למרק הרותח, ומבשלים בערך 15 דקות עד שהן צפות.
שלב 4
מתוך
4
מניחים את הסיר על הפלטה לכל הלילה (בערך 10 שעות) ולמחרת טעם גן עדן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0