המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים ומנקים את הבשר (ניתן להמיר את הבשר בעוף באותה הכמות ואותו החיתוך, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
מטגנים מכל הצדדים במעט שמן במחבת.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, כל התבלינים, השמן והמים ומערבבים. מבשלים כ-10 דקות.
שוטפים את האורז 3 פעמים. מסננים ומעבירים למחבת. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה, עם מכסה למשך 8 דקות נוספות.
מעבירים את כל התערובת לסיר המתאים לבישול ארוך (ניתן לעטוף בנייר כסף).
מכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך כל הלילה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0