מסננים ומבשלים בסיר גדול עם הרבה מים רותחים למשך 45 דקות. החיטה צריכה להתקבל אל-דנטה, קצת נגיסה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את מרכיבי הרוטב ושופכים על החיטה בזמן שהיא חמה. מערבבים היטב ומשאירים להתקרר עד לטמפרטורת החדר.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים. הסלט טעים בטמפרטורת החדר.
שלב 5
0 דקות
גיוונים: מה שצריך להנחות בבחירת מרכיבי הסלט הזה הם השילוב בין חמצמץ למתקתק. תפוחים חמוצים הולכים נהדר עם צימוקים, ענבים טריים במקום רימונים, עגבניות שרי ובזיליקום ייקחו את הסלט לכיוון איטלקי.
שלב 1
מתוך
5
משרים את החיטה בקערת מים למשך 30 דקות.
שלב 2
מתוך
5
מסננים ומבשלים בסיר גדול עם הרבה מים רותחים למשך 45 דקות. החיטה צריכה להתקבל אל-דנטה, קצת נגיסה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים את מרכיבי הרוטב ושופכים על החיטה בזמן שהיא חמה. מערבבים היטב ומשאירים להתקרר עד לטמפרטורת החדר.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים. הסלט טעים בטמפרטורת החדר.
שלב 5
מתוך
5
גיוונים: מה שצריך להנחות בבחירת מרכיבי הסלט הזה הם השילוב בין חמצמץ למתקתק. תפוחים חמוצים הולכים נהדר עם צימוקים, ענבים טריים במקום רימונים, עגבניות שרי ובזיליקום ייקחו את הסלט לכיוון איטלקי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0