המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות ומוסיפים את הפטריות. ממשיכים לטגן עד שהפטריות מאבדות נוזלין ומתכווצות. מורידים מהגז.
מוסיפים תפוח אדמה מרוסק. מתבלים במלח פלפל ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים בצד לצינון.
שמים את כל חומרי הבצק בקערה, ולשים כעשר דקות עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
משאירים להתפחה במקום חמים עד להכפלת נפח.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ.
קורצים עם כוס עיגולים. מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול בצק מקפלים ומהדקים.
מחממים שמן עמוק לטיגון ומטגנים עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0