המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שורפים חצילים מצד אחד (רצוי על גריל פחמים אבל אפשרי גם על מחבת פסים על הגז), עד שהקליפה קשה, מחוררים בחציל חור קטן לשחרור האדים ושורפים את הצד השני.
מורידים מהאש ושמים את החצילים במסננת להגרת כל הנוזלים העודפים במשך כ-15 דקות.
פורסים את החציל על משטח עץ ובעזרת כף מסירים את כל ה"בשר" של החציל לקערית, דואגים להוציא גם את החלקים של ה"בשר" שהשחימו בצמוד לקליפה, הם מקור הטעם במנה זו, מועכים היטב.
לוקחים כרבע קליפה שרופה טוב מחציל אחד וקוצצים אותה דק מאוד בעזרת קוצץ עשבים או בעזרת סכין גדולה וחדה ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הסוכר, מערבבים כדי שימס ומוסיפים את התיבול. מקררים מעט.
מוסיפים את המיונז, מערבבים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0