המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר לא עמוק, מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את נתח הצלי, "סוגרים" אותו משני הצדדים ומעבירים לצלחת.
מוסיפים את יתרת שמן הזית ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומערבבים היטב יחד עם הבצל.מתבלים ומערבבים שוב היטב.
מוסיפים את נתח הבשר ומכסים. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים כ 150 דקות על חום נמוך ביותר.
בתום הבישול מוציאים את הנתח ומקררים. בינתיים, מוסיפים את העגבניות המגורדות לסיר עם הבצל והארטישוקים.
לאחר שנתח הבשר הצטנן, פורסים אותו לקוביות או פרוסות.
מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומבשלים ל 60 דקות נוספת לפחות על להבה נמוכה. להגשה: מניחים על צלחת בצלים שספגו את טעמי הבשר, עליהם נתח מהצלי ועליו ארטישוק ירושלמי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0