מקרמלים את התפוחים: מחממים במחבת מים וסוכר, עד לקבלת קרמל שצבעו חום בהיר. מוסיפים את התפוחים והפתיתים פלוס חיטה מלאה, ומקפיצים עד לקרמול התפוחים.
שלב 2
0 דקות
הכנת קרם התותים: מבשלים את הסוכר, התותים, המים והבלסמי על אש גבוהה למשך 10 דקות.
שלב 3
0 דקות
טוחנים בבלנדר ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מקררים.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את השמנת, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את מחית התותים בתנועות קיפול לשמנת המוקצפת.
שלב 6
0 דקות
הכנת הפילו: מפרידים את הדפים, ומורחים מהחמאה המומסת על כל דף. מניחים את דפי הפילו אחד על השני. חותכים את הדפים לריבועים, ומניחים בתוך תבנית אפייה עמוקה בגול קטן.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את התפוחים המקורמלים, ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות עד להזהבה.
שלב 8
0 דקות
מוציאים מהתנור, מקררים, שופכים על המאפה את קרם התותים ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מקרמלים את התפוחים: מחממים במחבת מים וסוכר, עד לקבלת קרמל שצבעו חום בהיר. מוסיפים את התפוחים והפתיתים פלוס חיטה מלאה, ומקפיצים עד לקרמול התפוחים.
שלב 2
מתוך
8
הכנת קרם התותים: מבשלים את הסוכר, התותים, המים והבלסמי על אש גבוהה למשך 10 דקות.
שלב 3
מתוך
8
טוחנים בבלנדר ידני, עד לקבלת מרקם אחיד. מקררים.
שלב 4
מתוך
8
מקציפים את השמנת, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את מחית התותים בתנועות קיפול לשמנת המוקצפת.
שלב 6
מתוך
8
הכנת הפילו: מפרידים את הדפים, ומורחים מהחמאה המומסת על כל דף. מניחים את דפי הפילו אחד על השני. חותכים את הדפים לריבועים, ומניחים בתוך תבנית אפייה עמוקה בגול קטן.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים את התפוחים המקורמלים, ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות עד להזהבה.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים מהתנור, מקררים, שופכים על המאפה את קרם התותים ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0