המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל התערובת ויוצרים קציצות עגולות.
מטגנים את כדורי הבשר עד שמזהיבים.
לרוטב: שמים במחבת רחבה שמן. מוסיפים את שיני השום, ואחר כך מוסיפים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגמבות והעגבניות מטגנים כמה דקות. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב כדי שכל התבלינים יתאחדו.
מוסיפים כוס מים פושרים ונותנים לתבשיל להגיע לרתיחה.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על אש נמוכה 15 דקות.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה מעל ומבשלים עוד 5 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0