המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה ומסננים.
קוצצים את כל הירקות, מחממים שמן בווק או במחבת רחבה, מקפיצים את הירקות, ומוסיפים את התבלינים ורוטב הסויה.
מוסיפים את העוף להקפצה (ניתן להמיר אותו בחביתה משתי ביצים, חתוכה קטן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מערבבים את הספגטי יחד עם הירקות והעוף/חביתה.
מערבבים את חומרי הרוטב, מחממים אותו ומוזגים על המנה בעת ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0