המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל החומרים לבצק, מתפיחים במקום חמים כ-45 דקות.
כשהבצק תופח מרדדים עיגולי בצק בגודל צלחת.
אופים בחום בינוני, 10 דקות חצי אפיה.
מכינים במחבת גדולה רוטב מכל מרכיבי השקשוקה, פרט לביצים. כשהרוטב מוכן מפזרים על גבי הבצק.
שוברים מעל הרוטב שתי ביצים ומחזירים לתנור להמשך אפיה, ללא כיסוי, בחום 175 מעלות ל-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0