המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר קטן את השוקולד, הקקאו, הסוכר והמרגרינה.
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות, ולחתוך כל מרשמלו ל-4 חתיכות.
לשים את הביסקוויטים והמרשמלו בקערה. ליצוק עליהם את השוקולד המומס. לערבב עד שכל הביסקוויטים מצופים שוקולד.
להניח נייר אפיה על משטח חלק, להעביר למרכזו את התערובת וליישר לכל אורך הדף. לעטוף עם הנייר לצורת סוכריה.
להכניס לפריזר(מקפיא) לשש שעות בערך, עד שהעוגה קופאת לגמרי.
מוציאים מהפריזר פותחים את הנייר, וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0