המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה לטרוף ביצה להוסיף כפית חרדל, סויה ושום כתוש.
להוסיף חזה עוף ולערבב ביד ולהשרות לשעה.
בקערה גדולה לערבב פירורי לחם ,מעט פפריקה, כמון, מלח, מעט כורכום ואבקת שום.
לטבול כל חזה בפירורי הלחם ולעטוף מכל הצדדים.
לטגן בשמן עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0