המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטו ושומרים במקרר, או במקפיא, בכלי סגור מכוסה בשכבת שמן זית למניעת השחרה.
מחממים בסיר כבד וגדול את שמן הזית, ומאדים את הבצל על אש בינונית עד שהבצל שקוף כ-10 דקות.
מוסיפים את הגזר והסלרי ומערבבים. מאדים עוד 4 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הקישואים והשעועית הירוקה. מערבבים עוד 3 דקות, ומתבלים.
מוסיפים הפסטה והציר, ומביאים לרתיחה.
אם צריך, ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה עוד 10 דקות.
מוסיפים את הכרוב (ניתן להמיר את הכרוב במנגולד באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), ומבעבעים עוד 2 דק'. מתקנים תיבול.
מגישים במנות אישיות עם כף פסטו ולחם שחור טרי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0