מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
שלב 3
0 דקות
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
שלב 4
0 דקות
טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
שלב 5
0 דקות
מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם כשהוא עומד, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
שלב 6
0 דקות
מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
שלב 7
0 דקות
מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
שלב 8
60 דקות
מפשירים 60 דקות במקרר ומגישים קר.
שלב 1
מתוך
8
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
שלב 3
מתוך
8
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
שלב 4
מתוך
8
טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
שלב 5
מתוך
8
מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם כשהוא עומד, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
שלב 6
מתוך
8
מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
שלב 7
מתוך
8
מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
שלב 8
מתוך
8
מפשירים 60 דקות במקרר ומגישים קר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0