המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הקציצות - טוחנים את הבצל והפטרוזיליה.
מערבבים היטב את הבשר והבצל עם הביצה, פירורית זהב, קטשופ, שום, מלח ופלפל, נותנים לתערובת לנוח כ-10 דקות.
להכנת הרוטב - מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים את השום, אורגנו, סוכר ומלח ופלפל.
מוסיפים את הרסק והמים, ושמים על אש נמוכה. מביאים לרתיחה.
יוצרים כדורים מהבלילה, ומוסיפים לרוטב.
מבשלים עם מכסה על אש נמוכה כשעה.
מגישים על מצע פתיתים, אורז או פירה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מה הטריק? 🤷
הקטשופ, מוסיף טעמים ורכות 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1