לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הקציצות - בשר טחון, חציל, ביצה, פטרוזיליה, בצל, פתיתים בורגול, ביצה ומלח ופלפל.
מגלגלים לקציצות של 70 גרם ומטגנים בשמן קנולה בטיגון חצי עמוק, כדקה מכל צד.
בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן זית את השום והפלפל החריף.
מוסיפים את שאר המרכיבים - רוטב עגבניות, מלח, סוכר, מים ואת הקציצות ומבשלים כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1