יוצקים למחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הגמבות ואת הכרוב ומטגנים 2 דק', מוסיפים את הגזר, הנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים רוטב סויה ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב.
שלב 3
0 דקות
ממלאים עלים לאגרול: פורשים את עלי הסיגר, שמים במרכז העלה כף גדושה מילוי, מקפלים את הקצוות האנכיים ומגלגלים תוך הידוק. מורחים את הקצוות בביצה טרופה וסוגרים.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
שלב 5
0 דקות
להגשה: מכינים צלוחיות עם רוטב חמוץ מתוק או רוטב סויה עם שום דבש וג'ינג'ר.
שלב 1
מתוך
5
יוצקים למחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הגמבות ואת הכרוב ומטגנים 2 דק', מוסיפים את הגזר, הנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים רוטב סויה ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב.
שלב 3
מתוך
5
ממלאים עלים לאגרול: פורשים את עלי הסיגר, שמים במרכז העלה כף גדושה מילוי, מקפלים את הקצוות האנכיים ומגלגלים תוך הידוק. מורחים את הקצוות בביצה טרופה וסוגרים.
שלב 4
מתוך
5
מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
שלב 5
מתוך
5
להגשה: מכינים צלוחיות עם רוטב חמוץ מתוק או רוטב סויה עם שום דבש וג'ינג'ר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0