המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים פסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח לדרגת אל דנטה. מסננים.
מחממים מחבת עם חמאה וכף שמן זית. מוסיפים בצל לבן וסגול ומאדים כשלוש דקות עד לריכוך. מוסיפים את הפטסה המבושלת ומטגנים עוד שלוש דקות.
מוסיפים יין מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומאדים את היין כליל.
מערבבים את שני סוגי השמנת עם בצל ירוק בקערת הגשה. מוסיפים את הפסטה עם הבצל לקערה ומערבבים.
מפוררים פטה מעל, מפזרים עירית קצוצה, שמן זית וקויאר ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0