המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל180 מעלות.
מנקים את הכרישות ופורסים לעיגולים באורך 2 סנטימטר,
מערבבים בקערה חמאה, שמן, סויה, חומץ, סוכר ומלח. מכניסים פנימה את הכרישות, מערבבים, מסדרים על תבנית מרופדת בניר אפיה כמו שושנים ואופים כ- 20 דקות. מקררים.
מרפדים בבצק את התחתית ואת השוליים של התבנית (תבנית 26). אם הגודל של התבנית גדול מידי ניתן למתוח את הבצק בעדינות ולהתאימו לגודל התבנית.
בקערה מערבבים יוגורט, ביצים, קמח וגבינה לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית.
מסדרים את שושני הכרישה אחד ליד השנייה בצורת פרח.
אופים כ-40 דקות, או עד שמתקבל גוון שחום ואפוי. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0