ממיסים 25 גרם חמאה במחבת כבדה ורחבה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים את הקינמון ותמצית הווניל ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
מבשלים על להבה בינונית כ-8 דקות, תוך ערבוב עדין מדי פעם.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ממרח הלוטוס, ומבשלים תוך ערבוב עדין עוד כדקה.
שלב 5
0 דקות
מסירים מהכיריים.
שלב 6
0 דקות
הקראמבל: טוחנים במעבד המזון את העוגיות. מוסיפים את החמאה והשקדים ומערבבים בעדינות.
שלב 7
0 דקות
מחלקים את התפוחים בין הקעריות. מניחים בכל קערה 2 כפות מתערובת הפירורים.
שלב 8
0 דקות
אופים כ-15 דקות.
שלב 9
0 דקות
מגישים חם, מומלץ לצד גלידת וניל.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
ממיסים 25 גרם חמאה במחבת כבדה ורחבה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים את הקינמון ותמצית הווניל ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומערבבים.
שלב 3
מתוך
9
מבשלים על להבה בינונית כ-8 דקות, תוך ערבוב עדין מדי פעם.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ממרח הלוטוס, ומבשלים תוך ערבוב עדין עוד כדקה.
שלב 5
מתוך
9
מסירים מהכיריים.
שלב 6
מתוך
9
הקראמבל: טוחנים במעבד המזון את העוגיות. מוסיפים את החמאה והשקדים ומערבבים בעדינות.
שלב 7
מתוך
9
מחלקים את התפוחים בין הקעריות. מניחים בכל קערה 2 כפות מתערובת הפירורים.
שלב 8
מתוך
9
אופים כ-15 דקות.
שלב 9
מתוך
9
מגישים חם, מומלץ לצד גלידת וניל.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0