המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים במעבד מזון את הבזיליקום, כוסברה, אגוזים, שום והצ'ילי. טועמים ומוסיפים תיבול.
מעבירים את הפסטה המבושלת למחבת חמה עם מעט שמן זית.
יוצקים מעל את רוטב הפסטו וסלט החצילים ומערבבים היטב.
מגישים לצלחת, מעטרים בקליפת לימון, שמן זית, גבינת פרמזן מגוררת בעזרת קולפן ועלים מבזיליקום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0