המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר כבד שמן זית, מוסיפים את כל הירקות ומטגנים כ-10 דק' עד שיזהיבו. בוחשים מדי פעם. מוסיפים בשר הטחון וחזה אווז מעושן ומטגנים עוד 5 דק'. מוסיפים עגבניות מרוסקות, מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומוסיפים אורגנו ויין.
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-180 דקות, עד שמקבלים רוטב סמיך. במהלך הבישול מערבבים את הבולונז מדי פעם. מסירים מהאש, מוסיפים את הריחן ומערבבים.
מכינים את הקוסקוס הישראלי לפי ההוראות שעל האריזה, עורמים בצלחת עמוקה מעט מהקוסקוס ומניחים מעל את הבולונז. מגישים עם יין אדום. טיפ: לשדרוג הקוסקוס הישראלי הוסיפו לקוסקוס המוכן בצל מטוגן בגוון זהבהב, מעט צנוברים קלויים והרי לכם שדרוג לקוסקוס גורמה אמיתי!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0