המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים במעט שמן את הבשר, יחד עם העצמות. פותחים את קופסת הכרוב ושופכים את הנוזלים ומוסיפים אותם לסיר הבשר.
שופכים לסיר את המים, וכשהמים כמעט רותחים מוסיפים אבקת מרק והתבלינים.
כשהמים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה.
מבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 5 דק' על אש בינונית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0