לערבב בקערה את המחמאה והסוכר. להוסיף את השמן ולערבב. מוסיפים את הביצים ותמצית וניל ולערבב היטב.
שלב 2
0 דקות
לערבב את הקמח עם אבקת אפייה. להוסיף לסירוגין את הקמח ומיץ תפוזים, להתחיל עם 4 כוסות קמח, אם יש צורך, להוסיף עוד.
שלב 3
0 דקות
ללוש את הבצק עד קבלת בצק אחיד וחלק. מניחים את הבצק במקרר ל-2-3 שעות.
שלב 4
0 דקות
מכינים את המלית: לשים בסיר את הפרג, חלב/מים וסוכר ולבשל על אש קטנה, לערבב כל הזמן עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה. להוסיף את החמאה לערבב ולהוריד מהאש. להוסיף את גרידת התפוז והלימון ולערבב.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הבצק, מחלקים לכמה כדורים שיהיה קל יותר לעבודה. מכל כדור לרדד עלה, קורצים עיגולים עם כוס, מניחים מהמלית במרכז וסוגרים היטב (לסגור היטב כי באפייה הבצק נפתח מעט) לצורת אוזן המן.
שלב 6
25 דקות
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, אופים בחום 180 מעלות כ-25 דקות עד השחמה קלה.
שלב 7
0 דקות
לאחר שמתקררים לבזוק אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
7
לערבב בקערה את המחמאה והסוכר. להוסיף את השמן ולערבב. מוסיפים את הביצים ותמצית וניל ולערבב היטב.
שלב 2
מתוך
7
לערבב את הקמח עם אבקת אפייה. להוסיף לסירוגין את הקמח ומיץ תפוזים, להתחיל עם 4 כוסות קמח, אם יש צורך, להוסיף עוד.
שלב 3
מתוך
7
ללוש את הבצק עד קבלת בצק אחיד וחלק. מניחים את הבצק במקרר ל-2-3 שעות.
שלב 4
מתוך
7
מכינים את המלית: לשים בסיר את הפרג, חלב/מים וסוכר ולבשל על אש קטנה, לערבב כל הזמן עד שהתערובת הופכת להיות סמיכה. להוסיף את החמאה לערבב ולהוריד מהאש. להוסיף את גרידת התפוז והלימון ולערבב.
שלב 5
מתוך
7
מוציאים את הבצק, מחלקים לכמה כדורים שיהיה קל יותר לעבודה. מכל כדור לרדד עלה, קורצים עיגולים עם כוס, מניחים מהמלית במרכז וסוגרים היטב (לסגור היטב כי באפייה הבצק נפתח מעט) לצורת אוזן המן.
שלב 6
מתוך
7
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, אופים בחום 180 מעלות כ-25 דקות עד השחמה קלה.
שלב 7
מתוך
7
לאחר שמתקררים לבזוק אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0