המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל ועשבי תיבול. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים כוס מים ומלח, ומעבדים היטב בידיים לעיסה חלקה.
שופכים את הקמח לקערה, מוסיפים לקמח את המלח, מוסיפים מים ולשים לבצק חלק וגמיש.
מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה, לא דק מדי.
קורצים עיגולים בעזרת שפה של כוס.
לוקחים כל עיגול בצק, מניחים על המשטח המקומח, ומרדדים אותו לעלה דק מאד.
מניחים במרכז עיגול הבצק כף מן המלית.
אוספים את שולי הבצק יחד למעין צרור או חבילה, שכל השוליים שלה נאספים ביחד במרכז.
מרתיחים מים בסיר גדול ורחב, ממליחים אותם קלות.
מבשלים את הכיסנים 10-15 דקות, הם מוכנים כשהם צפים למעלה. מגישים חם וזורים מעט פלפל שחור גרוס טרי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0