המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למרק: מטגנים את הבצל בסיר גדול.
מוסיפים רסק עגבניות, מים (שני שליש סיר בערך), דלעת, מיץ לימון, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
למילוי: בשר טחון עם בצל קצוץ, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות (עלים בלבד), בהרט, מלח ופלפל. (אפשר במקום הבשר להכין עם פטריות שמפיניון טריות - יוצא מעולה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)
מכינים את הבצק: בקערה גדולה מערבבים את הסולת עם 1-1.5 כוסות מים חמימים וחצי כוס שמן בערך (הבצק צריך לצאת נעים לעבודה אבל לא דביק מדי).
בידיים רטובות לוקחים כדור בצק קטן, משטחים, ממלאים במילוי וסוגרים היטב מכל הכיוונים כדי שהקובות לא יתפרקו. מבשלים כ- 60 דקות .
חשוב - לשים את הקובות במרק אך ורק כשהמרק רותח אחרת הן מתפרקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0