המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להוסיף מיץ מ-2 הלימונים.
להמיס בקערה נפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ, לערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.
כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה! לערבב את כל התערובת והנוזלים בידיים וללוש, לסחוט ולמעוך היטב את הכרוב בנוזלים. ממש כמו שלשים בצק. פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים.
הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת אחרי שהיה במקרר לא ניתן לעצירה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1