המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל מצרכי הבצק במיקסר ל-3 דק', במהירות איטית, ועוד 4 דק' במהירות בינונית.
עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מקציפים את חומרי המילוי לקצף יציב.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
מרדדים כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ.
מורחים עליו את המילוי וחותכים ל-4 פסים צרים ומלבניים ומניחים אחד ע"ג השני.
מתפיחים 1/2 שעה.
אופים ב-170 מעלות, כ-35 דקות.
בוזקים אבקת סוכר לקישוט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0