המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר רחב.
כשהבצל זהוב כהה, מוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים ומפוררים במזלג עד שכל הבשר משנה את צבעו מוורוד לחום.
מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חמש דקות. מוסיפים את הסלרי, השום והגזר. ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות. מוסיפים את מרק העגבניות ומביאים לרתיחה. מערבבים, ומנמיכים להבה למינימום.
מבשלים כשעה עד שעה וחצי. מערבבים מדי פעם. הרוטב מוכן כשכמעט לא נותרו בו נוזלים.
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0