המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-220 מעלות.
מסדרים בתבנית את הירקות, בצל ירוק ומרווה עם הדג.
בוזקים שמן זית, מתבלים במלח ים אטלנטי וצולים כ-20 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים על הגז, יוצקים 1/2 כוס יין לבן ו-4 כפות חמאה ומסחררים קלות, כדי ליצור חיבור של הנוזלים עם החמאה.
מבשלים את הכל כ-5 דקות ומגישים חם חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0